Om Gevir

Gevir holder til i Kristiansand, og er det største kommunikasjonsmiljøet mellom Oslo og Stavanger innen kommunikasjonsrådgivning, reklame, design, interaktiv og ekspress.

DESIGN
En strek er mer enn en strek. En farge kan forandre verden. God design er kraftfullt, vi vil skape visuelle avtrykk som begeistrer og beveger.

Design er visuell problemløsing som forutsetter både analytisk og kreativ tenkning. Først kommer vi til bunns i hvilket etterlatt inntrykk kunden ønsker, deretter leter vi grundig etter en intelligent måte å løse oppgaven på. Målet er alltid at den visuelle identiteten på en krystallklar måte skal formidle hva kunden eller produktet står for.

REKLAME
Vi jakter på de lyse ideene, på de sanne og gode historiene som har kraft i seg til å skape oppmerksomhet og trigge en reaksjon.

God reklame er summen av kreativitet og strategi, av lekenhet og klokskap. Sammen med kunden finner vi ut hva vi skal si til hvem og hvorfor. Dette kokes ned i en kreativ brief som brukes for knekke selve kommunikasjonsnøtta: hvordan skal historien fortelles og hvor treffer vi best dem vi vil snakke med.

RÅDGIVNING
For å forsterke et budskap må du ofte forenkle det først. Sånn er det bare. Våre strategiske rådgivere har erfaring, trening og kompetanse til å hjelpe deg med dette. Lete frem det som virkelig teller og som betyr noe for kundene. Deretter hjelper vi deg med å fortelle det videre. Om ønskelig hjelper vi deg også å utvikle kommunikasjonsplattform og kommunikasjonsstrategier.

Vi håper du vil erfare at svaret på dine kommunikasjonsutfordringer ligger ganske nært, og at det er den lille samtalen eller workshopen som får det hele til å falle på plass.

INTERAKTIV OG DIGITALT
Dialogen er den nye monologen! På digitale flater handler mer og mer om involvering og om å møte folks krav til interaksjon på en nytenkende og engasjerende måte.

Fremtiden var i går. Utviklingen av ”nye medier” går svimlende fort, og selv interaktive superbrukere har en utfordring med å henge med i de digitale svingene. Men å kaste seg på enhver het trend, er ikke riktig for alle. God strategisk rådgivning og et kommunikasjonsmessig helhetsperspektiv er minst like viktig for å lykkes på weben.

Det er viktig å være synlig på alle skjermer. Dagens surfere bruker like mye mobil som stasjonære storskjermer, og blir utålmodige når informasjonen ikke er tilpasset. Gevir er opptatt av at våre kunder skal være synlig overalt – også på mobil, lesebrett og storskjerm. Et responsivt design gjør susen.

EKSPRESS
Raskt, solid og rimelig til kunder som allerede har strategi, konsept og designmanual på plass.

Noen ganger vet kundene akkurat hva de skal ha, og har allerede ferdig utviklede maler for produktkataloger, brosjyrer, annonser m.m. Andre ganger dukker det opp forespørsler om enkle og greie visuelle løsninger, for eksempel logoer, som må samsvare med størrelsen på budsjettet i mindre virksomheter. Da er Gevir ekspress midt i blinken.