Kontakt

helgej2

Helge Josdal

Selger

E: helge.josdal [at] gevir.no

T: 982 12 222

Helge Josdal

helgej2

Selger

Helge er selger i Gevir og utdannet sosionom.  Helge har tidligere jobbet med markedsføring i Dale+Bang, markedsføring og samfunnsansvar hos Start Toppfotball, og han har vært festivalsjef for Quartfestivalen. I tillegg har han jobbet som leder i møbelbransjen, samt innehatt ulike lederstillinger innen avhengighetsbehandling.

Helge har jobbet med kunder som Gjerstad, Plussmegleren, Universitetet i Agder, Strømmestiftelsen, Vest-Agder fylkeskommune, Pragma, Kilden, Næringsmegleren, Krag Eiendom, KNAS, Søgne og Greipstad Sparebank, Centrica, Palmesus og Julebyen & Sommerbyen Kristiansand.

For øvrig er Helge lettere hektet på musikk og trening, og sees ofte ikledd prikkete trøye langs landeveien når våren kommer. I tillegg er Helge bålfreak, og elsker å være ute i naturen.

T 982 12 222  E helge.josdal [at] gevir.no 

rune

Rune Nikolaisen

Selger

E: rune.nikolaisen [at] gevir.no

T: 905 91 362

Rune Nikolaisen

rune

Selger

Rune er selger i Gevir og har lang fartstid fra salg innen kommunikasjon og media. Han er vår mann med spisskompetanse på dialogmarkedsføring (DM). Rune har sin utdanning fra Posten og BI, og har jobbet med samme fagfelt i Posten, Norpost og Osigraf.

For øvrig er Rune glad i båtliv, speiding og korsang. Han har mange verv i lokalsamfunnet på Flekkerøya. I følge kona er han i besittelse av øyas sprekeste dame…

T 905 91 362   E rune.nikolaisen [at] gevir.no

jarl

Jarl Sindland

Daglig leder

E: jarl.sindland [at] gevir.no

T: 908 45 765

Jarl Sindland

jarl

Daglig leder

Jarls oppgave er å holde flokken samlet, en utfordring Jarl digger. Å få den til å gå i en retning får han til. Jarl er dyktig til å få oversikt over de problemstillingene som er og de muligheter som finnes. Kombinert med faglig kjennskap blir dette ofte gull for våre kunder.

Fritiden til Jarl består i trening i rykk og napp. Mye (rulle)ski, litt løping. Det meste av fritiden går med til å vedlikeholde familiebåndene i storfamilien. Så må vi ikke glemme motorsykkelen. Sa vi 40?

T 908 45 765     E jarl.sindland [at] gevir.no

Resepsjon

T: +47 38 12 39 00
E: post@gevir.no
Gevir Kommunikasjon
Industrigata 13
4632 Kristiansand

Gevir på nett

Her finner du oss