Flokken

Siv

Siv Daland Andersen

Siv Daland Andersen

Siv

Webutvikler

Siv jobber som webutvikler i Gevir, der de faglige styrkene hennes er; CSS, PHP, WordPress og Front-end. Tidligere har hun jobbet som Interaksjonsdesigner i Comperio AS. Siv har utdannelse i Multimediedesign fra Noroff i Kristiansand, og Interaksjonsdesign fra Norges Informasjonsteknologiske Høgskole i Oslo.

Når Siv ikke er på jobb holder hun gjerne på med foto, lager mat/baker, og bruker tid sammen med familie og venner.

T 909 15 986   E siv [at] gevir.no

AnetteP

Anette Pettersen

Anette Pettersen

AnetteP

Grafisk formgiver

Anette er flink med farger, og jobber mest med trykksaker av ulike formater til både små og store kunder. Hun jobbet for Osigraf/Gevir fra 2005-2011, og etter to år i eksil i Örnsköldsvik i Sverige, er hun nå tilbake. Utdannelsen har hun fra Surrey Institute of Art and Design, like utenfor London.

Anette er ei sosial Sømsjente som er glad i frisk luft, sjokolade og fargen mintgrønn.

M +47 951 18 458 E anette.pettersen [at] gevir.no

espen

Espen Hegland

Espen Hegland

espen

Senior designer AMG

Espen har dyrket formgivningsfaget helt fra midten av nitti-tallet, og har siden -99 hatt dette som sitt levebrød og lidenskap. Han drives av å utvikle målrettet design og visuelle kommunikasjonsløsninger for et bredt spekter av både små og store kunder.

Når Espen ikke er på jobb er han hjemme i Arendal eller andre steder hvor han gjør sitt ytterste for å unngå den stillheten man finner i skog og mark, til fordel for musikalsk påfyll eller andre kråkestup og krumspring.

Yndlingsfarge; svart.

T 993 90 374   E espen.hegland [at] gevir.no

sten

Sten E Moe

Sten E Moe

sten

Digital AD/Senior designer AMG

Sten jobber mest  med interaksjonsdesign og brukervennlige skjermløsninger. Han har arbeidet med design i over 15 år, og gjør også mye infografikk, illustrasjon og identitsdesign for både store og små regionale og nasjonale kunder.

Sten er egentlig fra Bamble i Telemark, men gjorde sørlending av seg i 1999. Han bor i Arendal. Når han ikke jobber med visuell kommunikasjon, leser han bøker, ser film og planlegger turer i skog og mark som stort sett ikke blir noe av.

T 913 69 697   E sten.e.moe [at] gevir.no

SoMe

ludvig

Ludvig Nevland

Ludvig Nevland

ludvig

Art director

Ludvig elsker å lage kreative kommunikasjonsløsninger for alle plattformer. Han har jobbet i bransjen siden 2007, da han begynte som mediegrafikerlærling i Osigraf. Han har siden tatt fagbrev i mediegrafikerfaget, og de siste tre årene jobbet som Junior AD hos oss i Gevir.

Ludvig er en ekte sørlending, og har bodd i Kristiansand hele livet. På fritiden tegner han illustrasjoner og typografi, rett og slett fordi han synes det er gøy.

T 488 94 770  E ludvig.nevland [at] gevir.no

ole_henrik

Ole Henrik Golf

Ole Henrik Golf

ole_henrik

Digital Creative

Golf (!!) er digital kreativ/AD og brenner for innovasjon, gode ideér og bra design. Han har utdanning fra Norges Kreative Fagskole og erfaring fra DIST Creative og Leo Burnett. Sørlandspatriot, men elsker å reise. På privaten er han Arsenal-fan, trommis og tilnærmet gift. Bank i bordet. Han finner aldri navnet sitt på Cola-flaska og irriterer seg grønn over folks bruksvaner i sosiale medier. Ellers en positiv fyr. 

M 98 68 34 82
ole.henrik.golf [at] gevir.no
@OleHGolf

helgej2

Helge Josdal

Helge Josdal

helgej2

Selger

Helge er selger i Gevir og utdannet sosionom.  Helge har tidligere jobbet med markedsføring i Dale+Bang, markedsføring og samfunnsansvar hos Start Toppfotball, og han har vært festivalsjef for Quartfestivalen. I tillegg har han jobbet som leder i møbelbransjen, samt innehatt ulike lederstillinger innen avhengighetsbehandling.

Helge har jobbet med kunder som Gjerstad, Plussmegleren, Universitetet i Agder, Strømmestiftelsen, Vest-Agder fylkeskommune, Pragma, Kilden, Næringsmegleren, Krag Eiendom, KNAS, Søgne og Greipstad Sparebank, Centrica, Palmesus og Julebyen & Sommerbyen Kristiansand.

For øvrig er Helge lettere hektet på musikk og trening, og sees ofte ikledd prikkete trøye langs landeveien når våren kommer. I tillegg er Helge bålfreak, og elsker å være ute i naturen.

T 982 12 222  E helge.josdal [at] gevir.no 

andre

André Vaaler

André Vaaler

andre

Tekstforfatter

André Vaaler jobber som kreativ tekstforfatter, men bidrar også med mange gode idéer. André er sanger og pådriver i det velkjente koret “Gaasehud”. Han er også forfatter, blogger, hymneskribent og over gjennomsnittet interessert i Start. Om du ikke finner han på jobb eller Sør Arena, kan du lete langs strendene på Naxos, eller i vadere langs elven Otras bredd.

T 917 53 706     E andre [at] gevir.no

ChristinNY

Christin Dahl

Christin Dahl

ChristinNY

Prosjektleder

Christin er prosjektleder og har jobbet med dette i fem år.  Tidligere var hun salgssjef i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen, og har lang erfaring fra salg- og servicebransjen gjennom mange år i Radisson SAS. Christin er sensor for prøvenemda i resepsjonsfag, og sitter i styret i Markedsføringsforeningen i Kristiansand. I tillegg har hun jobbet med reise/accommodation for int. presse og artister til PUNKT-festivalen siden 2007.

Christin er ekte sørlending og trives best ved sjøen, men takker ikke nei til en Hovdentur om vinteren. Liker å lese, reise og være sammen med familie og gode venner.

T 996 94 608       E christin [at] gevir.no

steininge

Stein Inge Jærnes

Stein Inge Jærnes

steininge

Kommunikasjonsrådgiver

Stein Inge jobber som strategisk kommunikasjonsrådgiver ispedd litt tekstskriving. Det har gjort lenge og etter hvert for veldig mange kunder. Stein Inge er utdannet innen økonomi, markedsføring, merkevareledelse og sosiologi. I tillegg til lang byråerfaring har han også erfaring som byråkunde.

Stein Inge prøver etter beste evne å være en friluftsmann både til havs i seilbåt og på fjellet eller i skauen. Dessverre blir han ofte holdt igjen av et privat utbyggingsprosjekt eller en korpsøvelse.

T 905 51 961   E stein.inge.jarnes [at] gevir.no

stian

Stian Guse

Stian Guse

stian

Prosjektleder

Stian jobber han på tvers av fagområdene for å holde struktur og fremdrift i ulike prosjekter. Stian er utdannet grafiker, og har erfaring både fra digitaltrykk og grafisk design, før han de siste årene altså har jobbet som prosjekt- og personalleder.

Stolt venndøl, som etter en kort periode som “byfis” vendte hjem til bygda. Fotball er en lidenskap, og som venndøler flest er bil en viktig ting – fine biler. Ellers står familie og venner høyt i kurs.

T 991 61 347     E stian.guse [at] gevir.no

rune

Rune Nikolaisen

Rune Nikolaisen

rune

Selger

Rune er selger i Gevir og har lang fartstid fra salg innen kommunikasjon og media. Han er vår mann med spisskompetanse på dialogmarkedsføring (DM). Rune har sin utdanning fra Posten og BI, og har jobbet med samme fagfelt i Posten, Norpost og Osigraf.

For øvrig er Rune glad i båtliv, speiding og korsang. Han har mange verv i lokalsamfunnet på Flekkerøya. I følge kona er han i besittelse av øyas sprekeste dame…

T 905 91 362   E rune.nikolaisen [at] gevir.no

nina

Nina Valen

Nina Valen

nina

Prosjektleder

Nina har bakgrunn som typograf, og har jobbet i bransjen siden 1992. Hun startet hos Osigraf på Sjøhuset i 1995, og fulgte med videre inn i Gevir-flokken i 2010. Siden 2005 har hun jobbet som prosjektleder. Som typograf har hun hatt oppfølging og fagansvar for bedriftens lærlinger i mediegrafikerfaget.

Nina er vestlending, og selv om gode kolleger har prøvd å få henne til å legge om til litt blaudere konsonanter, har hun ikke gitt etter. I helger blir det ofte familietur til hytta, og når snøen legger seg og sola skinner er det på med skiene. Hun kan også ses joggende i lysløypa eller rundt Sukkevann.

T 930 22 627   E nina [at] gevir.no

arne

Arne Sødal

Arne Sødal

arne

Systemutvikler

Arne jobber med systemutvikling og web. Han har alltid hatt en interesse for faget, og i 2007 ble han en del av Gevir. Med en mastergrad i informasjonssystemer fra den gang det het Høgskolen i Agder, er også den teoretiske kunnskapen på plass.

T 907 06 794    E arne.sodal [at] gevir.no

carl

Carl Rynning-Tønnesen

Carl Rynning-Tønnesen

carl

Grafisk designer

Carl har en bachelorgrad i økonomi og markedsføring fra NMH/BI samt en bachelorgrad i grafisk design fra England. Han jobbet flere år i reklamebransjen i Oslo. Men Carl er som sørlendinger flest, da han fikk barn ville han hjem. I Gevir jobber Carl med et bredt spekter av kunder og fagområder.

Carl liker å lese bøker, se på TV, spise god mat og å reise på ferier. Han trener jevnlig, men gjør det fordi han synes han må, ikke fordi han liker det noe særlig.

T +47 419 22 722             E carl [at] gevir.no

chris

Christopher Paulsen

Christopher Paulsen

chris

Webutvikler

T 977 17 094   E christopher [at] gevir.no

mauri

Mauricio Farias

Mauricio Farias

mauri

Webutvikler

Mauri har jobbet i IT bransjen siden 2007, og har opparbeidet seg solid kompetanse og erfaring på Microsoft produkter og front-end webprogrammering. Han har i det siste året jobbet med front-end webutvikling, og utvikling av iPhone, Android applikasjoner.

Mauricio er veldig glad i å bruke tid på nye gadgets, derfor veldig glad i teknologi, ellers er han veldig interessert i spill (neida ikke så veldig nerdete) *cough*

T 971 06 786   E mauri [at] gevir.no

janne

Janne Grundetjern

Janne Grundetjern

janne

Redaksjonell designer

Janne er en av dem med lengst fartstid i bransjen! Hun er utdannet typograf, og har siden 1985 jobbet innen reklameprofilering, trykkeri og reklamebyrå. Hun jobber mest, og helst, med redaksjonelt design, som aviser, magasiner og rapporter. Janne er ei sporty jente som elsker turer i skog og mark, men trives aller best på Hovden uansett årstid.

Hun er en ekte dyreelsker, og har innlosjert både hund, to katter og noen fisker i sitt lune rede på Strai.

T 481 28 408    E janne [at] gevir.no

rolv2

Rolv W Pripp

Rolv W Pripp

rolv2

IKT ansvarlig

Rolv jobber med IKT både intern og ut mot våre kunder, og har ansvar for IT drift hos Gevir. Han har sin 4 årige utdannelse fra den gang Høyskolen i Agder – HiA, Studiet i systemering og databehandling med påbyggningsstudium. Rolv har tidligere jobbet i Telenor, Marinor AS og InfoTek As, og da alltid innenfor fagområdet IKT.

Rolv er innfødt sørlending med de krav det setter, men trives også godt på hytta i innlandet. Han har tre aktive gutter hjemme i alderen 9-15 år, så han har aldri fritidsproblemer.

T 900 56 804    E rolv.pripp [at] gevir.no

Svenn-Aksel

Svenn-Aksel Henriksen

Svenn-Aksel Henriksen

Svenn-Aksel

Webutvikler

Aksel sitt hovedområde er WordPress, men han gjør også andre ting. Han brenner for faget, og er ifølge seg selv en rendyrket nerd. Utdannet i multimedieteknologi og design, på UiA.

Aksel er over gjennomsnittet opptatt av helse, og som treningsnarkoman brukes mye av fritiden på trening.

T 916 38 184   E aksel.henriksen [at] gevir.no

jarl

Jarl Sindland

Jarl Sindland

jarl

Daglig leder

Jarls oppgave er å holde flokken samlet, en utfordring Jarl digger. Å få den til å gå i en retning får han til. Jarl er dyktig til å få oversikt over de problemstillingene som er og de muligheter som finnes. Kombinert med faglig kjennskap blir dette ofte gull for våre kunder.

Fritiden til Jarl består i trening i rykk og napp. Mye (rulle)ski, litt løping. Det meste av fritiden går med til å vedlikeholde familiebåndene i storfamilien. Så må vi ikke glemme motorsykkelen. Sa vi 40?

T 908 45 765     E jarl.sindland [at] gevir.no

anetteh

Anette S Hansen

Anette S Hansen

anetteh

Grafisk designer

Anette jobber som Grafisk designer. Hun holder stort sett på med kampanjer og ulike trykksaker til et bredt spekter av både små og store kunder. Hun begynte i Osigraf i 1997, og ble deretter med inn i Gevir-flokken. Anette er utdannet innen markedsføring og grafisk design.

Ellers er Anette en sørlending som liker seg godt ved sjøen, gjerne sammen med familie og gode venner.

T 918 69 426   E anette.skagestad.hansen [at] gevir.no

randi

Randi Granvold

Randi Granvold

randi

Økonomisjef

Randi har ansvar for regnskapet og regnskapsrapporteringen, avlønning, HR og HMS. Hun er utdannet siviløknom fra UiA (den gang HiA) i 1995 og har siden den gang arbeidet innenfor fagfeltene regnskap, controlling og business controlling i forskjellige selskapet på Sørlandet. Hun er Female future kandidat av årgang 2010.

Randi er ekte «bypige» og elsker hva Sørlandet har å by på av kunst og kulturaktiviteter. Hun liker å lese, turer i skog og mark, treningsaktiviteter og reiser i inn- og utland.

T +47 909 88 663               E randi.granvold [at] 07.no

siren

Siren Skeie Vassbotn

Siren Skeie Vassbotn

siren

Sentralbord og Administrasjon

Siren sitter i resepsjonen, så det er stemmen hennes du først hører når du ringer eller møter opp i våre lokaler. I tillegg utfører hun administrative oppgaver. Siren har hatt jobben i nesten 20 år, og har fulgt med i de ulike selskapene som nå er Gevir. 

På fritiden slapper Siren gjerne av med en god bok eller jobber med kreative hobbyprosjekter som sying eller kvilting.

T 456 03 113  E siren [at] gevir.no

olaf

Olaf Aamodt

Olaf Aamodt

olaf

Controller

Olaf har vært i selskapet helt siden Osigraf ble etablert og jobbet i konsernet i 20 år. Har hatt følgende roller i selskapet: Mac’er i flere år, gikk etter hvert over som prosjektleder og siden som avdelingsleder produksjon. Har de siste årene jobbet som Controller.

Har økonomisk utdannelse fra Høyskolen i Agder. Gift og har 3 barn. Er glad i å fiske, hogge ved og andre utendørs aktiviteter.

T 480 33 538    E olaf.aamodt [at] gevir.no

annette2

Annette Sikveland

Annette Sikveland

annette2

Controller

Annette  har sin bakgrunn fra forskjellige stillinger i næringslivet, men kanskje først og fremst fra toppidrett. Hun har tidligere deltatt i tilsammen 9 VM og 2 OL i skiskyting, og fått med seg totalt 9 medaljer. Og med en slik bakgrunn, sier det seg selv at Annette er nøyaktig og passer godt som økonomimedarbeider i Gevir.

I tillegg har Annette tidligere jobberfaring fra både Milslukern, Toppidrettsgymnaset på Geilo, PriceWaterhouseCoopers,  Dale+Bang. Hun har også vært reiseleder til flere VM og OL.

På fritiden finner du ofte Annette på rulleski i Høvåg, på turer i skogen med bålkos, eller på lange bilturer på steder hun aldri har vært før – en riktig eventyrer

T 908 62 631   E annette.sikveland [at] gevir.no

helges

Helge Stegemoen

Helge Stegemoen

helges

Driftstekniker

Helge fikk seg sin første pc i 1999, og har siden den tid sertifisert seg innen Cisco, Linux og Microsoft Windows. Han har tidligere arbeidet som industriarbeider, og har siden 2005 arbeidet med web og e-post administrasjon/support i Aeston, så Gevir.

Helge liker å trene kampsport og utholdenhet, og ellers slappe av med video-spill eller se på TV i fritiden.

T 971 06 834   E helge.stegemoen [at] gevir.no